Comunicació

Notes de prensa

Rafa Simó mostra el potencial de PortCastelló al col.legi d´enginyers industrials

15 October 2020

Visita Colegio de Ingenieros Industriales

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha rebut a una àmplia representació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV) per a mostrar el potencial de creixement de PortCastelló.

La delegació, encapçalada pel degà del COIICV, Salvador Puigdengolas, el president de la seu a Castelló, Javier Rodríguez Zunzarren, i la presidenta de la seu a València, Nieves Romero, ha visitat la dàrsena sud del port de Castelló.

Rafa Simó ha explicat les infraestructures productives previstes en aquesta zona portuària. “Es tracta d’un espai únic, que té associat una zona logística, amb una òptima connectivitat i una estació intermodal que atraurà noves inversions, generaran ocupació i riquesa en el nostre entorn”. En concret, hi ha actuacions previstes per valor de 200 milions d’euros en aquest enclavament.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha indicat que “la connectivitat ferroviària no és una oportunitat de futur, sinó una necessitat de present”.

Per la seua banda, Salvador Puigdengolas, ha assenyalat que “aquesta visita de treball ha sigut molt fructífera perquè ens ha permés conéixer de primera mà el potencial del port de Castelló i les possibilitats que suposa per a les companyies i indústries del nostre entorn”.

 

Vull rebre les notes de premsa