Comunicació

Notes de prensa

Rafa Simó destaca l’oportunitat del Pla de Reconstrucció

27 October 2020

Rafa Simó en el Propeller

El president de PortCastelló participa en un col·loqui del Propeller Club Castelló

 

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló destaca l’oportunitat que suposa el Pla de Reconstrucció de la Unió Europea per al port de Castelló. Així ho ha manifestat en un col·loqui organitzat pel Propeller Club Castelló.

Rafa Simó ha destacat la fortalesa de PortCastelló davant la crisi provocada pel COVID-19, fruit de la diversificació dels seus trànsits i ha recordat les mesures aprovades per l’Autoritat Portuària per a pal·liar els efectes de la pandèmia en les empreses instal·lades en el port de Castelló, com ara la baixada de taxes i l’ajornament de pagaments.

El president de la APC ha enumerat les línies d’actuació més importants del Pla d’Inversions de la APC en els pròxims quatre anys, la majoria relatives a les infraestructures ferroportuarias. Rafa Simó ha explicat que el pla ferroviari del port de Castelló segueix el full de ruta previst i que marca el pla d’empresa de l’Autoritat Portuària.

“Qüestions tècniques i la suspensió de terminis administratius per l’estat d’alarma ha comportat que s’haja d’establir-se un nou calendari per a compassar aquestes obres en el temps”, ha dit Rafa Simó, en referència a la connexió interna entre les dues dàrsenes, accés sud ferroviari i estació intermodal.

 

Vull rebre les notes de premsa