Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló i Diputació de Castelló emprendran línies d’acció conjuntes

18 September 2020

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha rebut hui al president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí. La visita institucional ha servit per a estrényer llaços i emprendre línies d’acció conjuntes que potencien els sectors productius de la província, entre ells el sector ceràmic i citrícola. Tots dos dirigents han acordat formalitzar acords a favor d’aquests sectors, dels quals han posat en valor la seua resiliència.

El president de l’Autoritat Portuària ha indicat que el port de Castelló “és el port de tota la província” i ha insistit en la necessitat d’anar de la mà amb la institució provincial. De fet, ha demanat al seu president que assistisca com a convidat permanent als consells d’administració de l’Autoritat Portuària de Castelló.

José Martí, per part seua, ha qualificat de “descobriment” la visita a les instal·lacions i s’ha compromés a donar a conéixer a tots els sectors de la província “totes les dimensions de negoci i desenvolupament d’un port que és el de les nostres comarques”.

Durant la trobada, Rafa Simó ha repassat les principals inversions previstes en PortCastelló en matèria d’infraestructures viàries i ferroviàries, que li situaran entre els millors connectats del sistema portuari espanyol.

A més, ha ressaltat l’aposta de la iniciativa privada pel port de Castelló, “la qual cosa evidencia l’atractiu de PortCastelló per al sector empresarial”. En aquesta línia, s’ha referit a l’increment de les zones de magatzematge tancades o semi-tancada en el port de Castelló, “fruit de la cultura mediambiental en la qual la APC i la seua comunitat portuària estan immerses”. Totes dues delegacions han visitat les instal·lacions de Bulk Cargo Logístics, empresa de gran arrelament a la província i situada en el port de Castelló, dedicada a la mòlta i apilament de matèries primeres en les seues més de 45.000  metres quadrats de magatzems coberts al costat del moll de la Ceràmica. Rafa Simó ha destacat el compromís amb el medi ambient d’aquesta empresa, en disposar de totes les seues instal·lacions tancades.

Rafa Simó i José Martí han rebut al comité d’empresa del sector de l’estiba, del qual ha destacat la seua tasca, al costat dels altres col·lectius portuaris, per a fer del port de Castelló un port competitiu i atractiu.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa