Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló i Ajuntament d’Almassora teixeixen aliances per la zona logística

6 October 2020

Reunión Ayuntamiento de Almassora

L’Ajuntament d’Almassora i l’Autoritat Portuària de Castelló potenciaran accions conjuntes davant el futur desenvolupament de la zona logística que es desenvoluparà al costat del port de Castelló i que contempla el futur Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al costat de la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, han mantingut una reunió de treball amb el president de l’Autoritat Portuària, Rafa Simó, i la directora Ana Ulloa, per a estrènyer la col·laboració entre totes dues institucions.

“Es tracta de teixir aliances i aprofitar les oportunitats que ens donarà el desenvolupament d’una zona logística l’entorn del port i al costat del terme d’Almassora”, ha explicat Rafa Simó. S’ha referit a la importància de fer partícip al consistori d’Almassora del desenvolupament d’aquesta àrea “perquè serà un pol logístic que atraurà a noves empreses”.

El president de l’Autoritat Portuària ha recordat que un dels pilars de la seua gestió és “fer del port de Castelló el port de tota la província, així com del seu entorn més pròxim”. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Almassora valora la requalificació de sòl per a participar en la nova zona logística al costat del port i així potenciar el desenvolupament d’infraestructures en la seua costa.

L’oferiment de l’Ajuntament sorgeix per a promoure la creació del vial ràpid i millors comunicacions a la platja de la localitat que permeten aprofitar el futur desenvolupament de la zona logística per la creació de l’estació intermodal i l’accés ferroviari sud.

 

Vull rebre les notes de premsa