Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló encapçala el ránking d’autoritats portuàries en matèria de transparència

14 September 2020

L’Autoritat Portuària de Castelló és la més transparent del sistema portuari espanyol, segons Dyntra la primera plataforma col·laborativa en el món que mesura la transparència a l’hora de la publicació de dades en les webs de les diferents organitzacions públiques.

Tots els índexs per a avaluar la transparència es desenvolupen per un grup humà format per investigadors, actors socials i administracions públiques.

Segons l’última avaluació duta a terme al setembre, l’Autoritat Portuària de Castelló se situa al capdavant del sistema portuari. Aquest organisme públic continuarà treballant per a millorar tots els indicadors, atés que la transparència i la comunicació són pilars fonamentals per a la governança organitzacional de l’Autoritat Portuària de Castelló.

De fet, l’Autoritat Portuària de Castelló ha implementat un Codi Ètic i de Conducta, redactat en col·laboració amb la Universitat Jaume I de Castelló, en el qual es posa l’accent principalment en el seu compromís social amb la transparència i la responsabilitat de la informació.

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa