Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló destaca el paper dels empresaris per a impulsar l´economia provincial

3 November 2020

Reunión PortCastelló-CEV

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha rebut al president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro, i el president d’aquest organisme a Castelló, Sebastián Pla, amb l’objectiu de fer-los partícips de les infraestructures productives planificades en el port de Castelló i que permetran dinamitzar l’economia de la província.

El president de l’Autoritat Portuària ha destacat el compromís dels empresaris, i en concret del sector portuari i logístic, per a situar al port de Castelló entre els primers del sistema portuari espanyol, i ha posat en valor la seua resiliència “en temps molt difícils”. En aquesta línia, ha ressaltat que PortCastelló sempre estarà junt “als qui tenen la vocació de liderar accions per a impulsar l’economia del territori”.

Rafa Simó ha assegurat que el pla d’inversions productives del port de Castelló contempla el desenvolupament d’infraestructures que permetran seguir la senda de creixement sostenible i millorar la competitivitat “no sols del recinte portuari, sinó de totes les empreses que operen en ell”.

A més, s’ha referit a la gran oportunitat de la futura zona logística que se situarà a l’entorn del port de Castelló, l’estació intermodal i els accessos ferroviaris”.

El president de l’Autoritat Portuària ha informat també els representants de la CEV de les mesures de suport econòmic a les empreses concessionàries del port, tant les instal·lades dins del recinte comercial com les situada en les seues zona d’oci, per a pal·liar els efectes derivats de la pandèmia, com ara bonificacions i fraccionament de pagaments. “La intenció de l’Autoritat Portuària és ajudar al sector en aquesta difícil conjuntura i alleujar l’impacte negatiu per la COVID-19”.

 

 

Vull rebre les notes de premsa