Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló convoca el VII concurs de postals nadalenques

10 November 2020

Concurso postales navideñas

L’Autoritat Portuària de Castelló convoca el VII Concurs de dibuix de postals nadalenques 2020/2021 “Dibuixa el teu Nadal amb el port”, amb l’objectiu de promoure la creativitat dels xiquets acostant-los a la realitat portuària.

Una iniciativa en la qual poden participar els escolars de la província amb edats compreses entre 3 i 11 anys, tots dos inclusivament. El concurs estableix tres categories i d’entre els guanyadors de cadascuna d’elles s’editarà la postal amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicitarà el Nadal.

Les bases del concurs es troben en

https://www.portcastello.com/puerto-ciudad/concurso-postales-navidenas/

El jurat del concurs estarà conformat per representants de l’Autoritat Portuària de Castelló i persones de reconegut prestigi en el món de l’art. La decisió de la seua deliberació tindrà lloc el pròxim 14 de desembre.

La iniciativa té com a fi involucrar als més xicotets amb el port de Castelló i la importància del recinte portuari en la societat castellonenca. El concurs va tindre en la passada edició la participació de 140 escolars. Els dibuixos dels participants seran exposats en el portal web de l’Autoritat Portuària de Castelló.

Vull rebre les notes de premsa