Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull el desembarcament de material militar procedent de l´Irak

16 September 2020

Desembarque material militar

La Caserna General de la Força Logística Operativa, pertanyent a l’Exèrcit de Terra i la seu de la qual està a la Corunya, ha dirigit i coordinat totes les labors logístiques.

El  desembarcament s’ha dut a terme des del  vaixell RORO Cargo “Jolly Vanadio” i es tracta de material i vehicles militars que van participar en l’Operació “Inherent Resolve” que s’està desenvolupant a l’Iraq des de l’any 2014.

El material desembarcat ha sigut transportat pel vaixell “Jolly Vanadio” de bandera italiana. És un vaixell logístic de tipus Ro-Ro Cargo construït en 2015 i capacitat per a 51.000 tones (Tn), amb 240 metres d’eslora i 27,5 metres de mànega. El material militar transportat ha ascendit a 1.158 Tn i estava constituït per 65 vehicles i 108 contenidors (20 de 40 peus i 88 de 20 peus).

De tot el material transportat, cal destacar els RG-31 NYALA (vehicle per a transport de personal protegit contra mines i IED-artefacte explosiu improvisat-) i el vehicle per a la seua recuperació, VEH REC MAXPRO.

Tot aquest material ha rebut en Zona d’Operacions un protocol LDDD (neteja–desinfecció–desinsectació-desratització) per personal veterinari i s’han precintat els embalatges.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa