Comunicació

Notes de prensa

Ajuntament d’Onda i PortCastelló teixeixen aliances per a enfortir els avantatges competitius a les empreses

17 December 2020

Reunión Ayuntamiento de Onda

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, han mantingut una reunió de treball amb l’objectiu de teixir aliances entre totes dues institucions i crear sinergies en benefici de les més de cinc-centes empreses que se situen en el municipi.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha visitat la dàrsena sud del port de Castelló, acompanyada pel regidor d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella. Allí ha pogut conéixer de primera mà els serveis i infraestructures que pot oferir el port a les empreses instal·lades a Onda.

“Per a continuar creixent com a destinació industrial necessitem treballar de la mà de les grans plataformes logístiques de la província com és el port. Aquesta aliança ens permetrà continuar treballant per ser útils a les nostres empreses i millorar la competitivitat i qualitat d’Onda com a parc logístic”, ha apuntat Ballester.

L’alcaldessa també ha incidit en què “en el curt camí que portem recorregut ja hem aconseguit que grans empreses internacionals es fixen en aquest xicotet racó del Mediterrani per a invertir i desenvolupar els seus negocis. Però no ens conformem i continuarem posant tota la nostra obstinació a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats”.

Per la seua banda, el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, s’ha referit al port de Castelló com el port de tota la província i, en aquest sentit, ha insistit en la necessitat de teixir aliances amb tot el seu entorn.  “Som una eina al servei de les empreses” ha indicat, “i volem crear sinergies amb les empreses amb vocació exportadora que estan implantades a Onda”.

El president de PortCastelló s’ha referit a les oportunitats que generarà l’estació intermodal per a tot el territori “perquè permetrà guanyar en competitivitat i suposarà un estalvi logístic per als nostres sectors productius”.

Rafa Simó, acompanyat de la directora Ana Ulloa, ha presentat a l’alcaldessa el projecte “Castelló Port Lab” impulsat pel port de Castelló per a la generació d’un hub d’innovació tecnològica, serveis logístics i portuaris. “La innovació i la digitalització no són reptes de futur per a l’Autoritat Portuària de Castelló, sinó estratègies fonamentals sobre els quals ja estem treballant”.

 

Vull rebre les notes de premsa