Comunicació

Notes de prensa

Els ODS, claus del futur de PortCastelló

3 December 2020

Jornadas Mediterráneo

La trobada va reunir un centenar de representants institucionals, empresarials i experts per a debatre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, va afirmar en la seua ponència que “aquests objectius són una oportunitat de present i futur per al port de Castelló” i va afegir que “no són una opció de futur, sinó un compromís i una oportunitat”.

Rafa Simó va explicar que la implantació dels ODS es fonamenta entre tres pilars fonamentals: la sostenibilitat econòmica amb la innovació com a bandera, la sostenibilitat social per a establir sinergies amb el nostre entorn i ésser el port de la tota la província, i actuacions mediambientals per a ser el millor aliat del nostre entorn”.

El president de la APC va assenyalar que tot això s’ha de conjugar amb les noves infraestructures, “que han de ser sostenibles i productives, que ens facen guanyar en competitivitat, que creen ocupació quan es construeixen i que després generen riquesa”.

Vull rebre les notes de premsa