Comunicació

Notes de prensa

Les inversions previstes en PortCastelló superen els 200 milions

11 September 2020

Visita Ábalos a PortCastelló

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló afirma que la col·laboració de totes les administracions i les inversions de mà de la iniciativa privada permetran configurar un nou espai “més segur, sostenible, competitiu, amb alta connectivitat i atractiu per als clients”

El ministre José Luis Ábalos ha visitat la dàrsena sud del port de Castelló per a conéixer les obres en curs i futures que situaran a PortCastelló com un port “competitiu, més sostenible, amb alta connectivitat i més segur”. Així ho ha afirmat el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, durant l’acte de presentació a autoritats i empresaris.

Rafa Simó ha desgranat les inversions previstes en aquesta dàrsena en matèria ferroviària i viària que situaran el port de Castelló entre els millors connectats del sistema portuari espanyol. En concret, 192,1 milions en accessos ferroviaris i 4,5 milions per a l’accés viari. A això se sumen els 2,2 milions d’euros per a continuar completant la urbanització d’aquesta àrea.

El president de la APC ha presentat a més obres en curs de l’Autoritat Portuària i la iniciativa privada que s’eleven a 18,7 milions d’euros, com ara  l’estructura de pas del canal d’Iberdrola, la construcció d’una xarxa contra incendis, el nou moll de granels líquids, la instal·lació d’un rentat de rodes, així com magatzems tancats i un nou amarratge.

Rafa Simó s’ha referit a la consolidació del projecte de la nova zona d’activitats logístiques i industrials al costat del port de Castelló com a element per a captar inversions “que puguen incrementar i diversificar el teixit productiu de Castelló”.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa