Comunicació

Notes de prensa

La Fundació PortCastelló nomena vicepresidenta a Dolores Guillamón

19 October 2020

Patronato Fundación

El patronat de la Fundació PortCastelló ha nomenat a Dolores Guillamón vicepresidenta d’aquest organisme. Entre les seues funcions està la de substituir al president en cas d’absència, vacant o incapacitat. També s’ha procedit a la renovació dels patrons electes. En l’actualitat, la Fundació suma 24 entitats: 13 patrons, 6 entitats associades i 5 col·laboradores

És el primer patronat que se celebra sota la presidència de Rafa Simó, i ha servit per a aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019, que van ascendir a 334.500 euros.

Durant la trobada s’ha repassat el programa d’activitats desenvolupat durant 2019 per a la promoció comercial del port de Castelló en diversos àmbits: sector turístic, ceràmic, port i la seua intermodalitat, port i el seu hinterland, sector logístic, energètic, port i el seu foreland, sector agroalimentari i activitats comunes de gestió i promoció.

Rafa Simó ha assenyalat la important labor que duu a terme la Fundació com a aliada de la Comunitat Portuària. “Hem d’anar de la mà per a programar i desenvolupar accions conjuntes que ens permeten promocionar PortCastelló”, ha assenyalat.

 

Vull rebre les notes de premsa