Comunicació

Notes de prensa

El pressupost de la Fundació PortCastelló en 2021 ascendirà a 332.500 euros

18 December 2020

Patronato Fundación PortCastelló

El patronat de la Fundació PortCastelló ha aprovat el pressupost per a 2021, que ascendeix a 332.500 euros, la qual cosa suposa un 1,5% per cent menys respecte a l’any anterior. El pressupost també contempla una disminució de les despeses d’un 1,8%.

Així mateix, el patronat ha aprovat el programa d’activitats per a l’any vinent, que tenen com a objectiu comú la promoció comercial del port de Castelló en diversos àmbits: sector turístic, ceràmic, intermodalitat, logístic, energètic i agroalimentari. També ha donat a conèixer les activitats a desenvolupar per a ampliar el hinterland i foreland del port de Castelló.

“L’objectiu és potenciar el paper de la Fundació com a nexe d’unió amb la Comunitat Portuària i com a instrument comercial al servei de la projecció dels nostres sectors logístic i portuari” ha explicat el president de la Fundació, Rafa Simó.

Per a aquesta promoció del port de Castelló, l’entitat preveu assistir al llarg del pròxim any a diverses fires, amb caràcter presencial o virtual, com són FITUR (Madrid), Seatrade Cruise Europe (Hamburg), International Cruise Summit (Madrid), CEVISAMA (València), CERSAIE (Bolonya), DESTACA (Vila-real), Saló Internacional de la Logística (Barcelona), Breakbulk Europe (Bremen) i Fruit Attraction (Madrid).

En l’actualitat la Fundació suma ja 24 entitats: entre patrons, associats i col·laboradors. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha posat en valor el paper de la Fundació PortCastelló com a “aliada de la Comunitat Portuària i instrument clau i útil per als sectors productius de Castelló”.

Vull rebre les notes de premsa