Comunicació

Notes de prensa

CEEI Castellón i PortCastelló exploren vies de col·laboració en innovació

23 November 2020

Reunión CEEI-PortCS

CEEI Castelló i PortCastelló estudien la col·laboració conjunta en un projecte de cooperació que pretén sumar valor a través de coneixements complementaris per part d’agents d’innovació, en l’àmbit de la logística portuària. El president i la directora de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó i Ana Ulloa respectivament, van realitzar divendres passat 20 una visita a les instal·lacions del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló, en la qual van departir amb el seu director, Justo Vellón.

L’objectiu de l’Autoritat Portuària és treballar en solucions innovadores en àmbits com la sostenibilitat i la digitalització a través d’institucions, organismes i equips d’investigació de Castelló. Rafa Simó ha recordat que un dels objectius del nou marc estratègic de PortCastelló és “aproximar-se al coneixement i generar ponts amb aquelles institucions que són pioneres en innovació i investigació”. Simó ha recordat a més que el port impulsa, al costat de l’Organisme Públic Ports de l’Estat, la marca Castelló Port Lab, que té com a finalitat obrir-se al camp de la innovació i la transferència de coneixement, “i per a això és necessari envoltar-nos d’aliats estratègics en aquestes àrees”. Segons explica Vellón, la iniciativa parteix de la constatació que el Port “és molt important a nivell econòmic a la província i ha d’estar en l’avançada de la innovació i de la tecnologia”. D’aquesta manera, totes dues parts exploraran iniciatives que permeten “contribuir al desenvolupament socioeconòmic, involucrant a diferents agents de l’ecosistema portuari”.

 

Durant la trobada, Simó i Ulloa van tindre oportunitat, així mateix, de conéixer de primera mà el viver d’empreses de CEEI Castelló

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa