Comunicació

Notes de prensa

Una delegació coreana s´interessa per les oportunitats de PortCastelló

5 September 2019

Visita delegación coreana a PortCastelló

PortCastelló ha rebut la visita d’una delegació de la ciutat de Hwaseong, situada al nord de la república de Corea del Sud, per a conéixer les oportunitats comercials i d’oci del port

La comitiva ha sigut rebuda pel president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo, la directora general Ana Ulloa i el gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Rojo, i s’emmarca en les accions de promoció del recinte portuari que té entre els seus objectius “expandir-se en tota la zona asiàtica”, tal com ha afirmat Francisco Toledo.

Durant la trobada, el president de la APC els ha trasllat els avantatges competitius de PortCastelló per al transport de mercaderies entre Espanya i Àsia. “El port de Castelló es troba en una òptima ubicació, està connectat amb 101 països, forma part del corredor mediterrani i és una porta a Espanya”, ha remarcat el president.

La delegació ha recorregut el recinte per a conéixer de primera mà l’operativa portuària de PortCastelló i ha mostrat especial interés per la terminal frigorífica del port, així com per les terminals especialitzades en un altre tipus de mercaderies.

La comitiva també s’ha interessat per la zona nàutica-esportiva i  lúdica així com per les polítiques d’integració amb la ciutat a través d’esdeveniments tradicionals tals com Escala a Castelló, les festes patronals de la ciutat o les festes de Sant Pere, per a aplicar-les després en el desenvolupament turístic de la seua ciutat.

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa