Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló mostra la seua oferta creuerística a Hamburg

13 September 2019

PortCastelló en Seatrade Europe

L’Autoritat Portuària de Castelló presenta el seu model sostenible en la fira de referència del sector

El port de Castelló participa en Seatrade Europe 2019, la fira de referència del sector del creuer, que se celebra a Hamburg (Alemanya), per a mostrar les seues potencialitats com a destinació de creuers. I ho fa exhibint unes òptimes xifres. Enguany ha rebut l’escala de 5 creuers, superant amb això la mitjana d’1 o 2 creuers anuals.

A més, es tracta de creuers més grans, la qual cosa ha incrementat el nombre de creueristes que arriben a Castelló, en passar dels 700 anuals de mitjana als 5.000 d’enguany.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha afirmat que aquestes dades són fruit del treball conjunt i coordinat dels organismes implicats: Ajuntament de Castelló i Diputació provincial, Agència Valenciana de Turisme, Aeroport, Cambra de Comerç, Universitat Jaume I de Castelló, B&A Europe i Fundació PortCastelló. També dels comerços i restaurants que s’han unit al “Castelló Cruise Friendly”, un segell de qualitat que reconeix uns estàndards d’horari i atenció necessaris per als creueristes.

A més,  el patronat provincial de turisme, l’Agència Valenciana i la Fundació PortCastelló han organitzat al llarg de l’any la visita de grans empreses creueristes que, per primera vegada, han vingut a veure in situ les destinacions a la província, com Peníscola, Morella, Benicàssim o grutes de Sant Josep de Vall d´Uixó. També han conegut les possibilitats d’ofertes d’oci, com a visita a cellers, espais de relax i de gastronomia, de golf, i innovadores apostes que han resultat reeixides com la paella cooking.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha posat en valor el model sostenible que s’impulsa des de PortCastelló: “A Castelló no patirem la congestió d’altres ciutats perquè els creueristes es distribueixen pel territori”. Francisco Toledo ha assenyalat que “a Castelló tenim l’oportunitat de créixer de forma sostenible en aquest tipus de turisme que deixa riquesa a la província i aquest és l’objectiu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa