Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló integra el grup de treball per a la millora del CMI del sistema portuari

14 November 2019

Cuadro de Mando Integral (CMI)

L’Autoritat Portuària de Castelló ha acollit una reunió de treball amb representants d’altres quatre autoritats portuàries per a analitzar les millores a introduir en el Quadre de Comandament Integral (CMI) de l’Organisme Públic Ports de l’Estat, una eina que unifica l’estratègia i els objectius comuns per a tot el sistema portuari espanyol.

Així, Barcelona, Cartagena, Castelló, Coruña, Gijón i València han sigut les autoritats pilot triades per a liderar aquest projecte que té com a fi revisar l’actual model, que data de 2001.  El treball ha sigut encarregat per Ports de l’Estat a la consultora Co-enable Advisors, liderada per Enrique Vicedo i les seues conclusions es presentaran pròximament a Madrid al conjunt de les 28 Autoritats Portuàries que conformen el sistema portuari espanyol per a ser debatudes.

Les aportacions d’aquest grup de treball serviran per a proposar millores que permeten actualitzar i enfortir el Quadre de Comandament Integral del sistema portuari, i adaptar-lo al nou marc estratègic de Ports de l’Estat.

Els representants dels ports han sigut rebuts pel president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i la directora Ana Ulloa.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa