Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló incrementa en 2018 un 5,7% el trànsit de cítrics

4 February 2019

El port de Castelló participa en Fruit Logistic de Berlín a través de la Fundació PortCastelló

El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa en la Fira Internacional Fruit Logistic de Berlín, la major trobada del sector agroalimentari. El recinte castellonenc acudeix a la cita amb xifres excepcionals: durant el 2018 va moure un total de 48.545 tones de cítrics, la qual cosa suposa un increment del 5,7% respecte de l’exercici anterior, en el qual es van moure 45.915 tones.

El volum total de fruites, hortalisses i llegums moguts en 2018 va ser de 52.088 tones.

El port de Castelló assisteix a aquesta convenció que se celebrarà del 6 al 8 de febrer en l’estand “Ports of Spain” i sota el lema “Connecting the world to fresh food”, amb l’objectiu de potenciar la seua oferta en el comerç internacional de fruites i verdures en un esdeveniment en el qual es congreguen 3.200 expositors i amb unes expectatives de 78.000 visitants de tot el món. Per això, la Fundació PortCastelló ha planificat una àmplia agenda de treball per a obrir noves vies de negoci.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que “Fruit Logística és una excel·lent oportunitat per a establir contactes amb els principals proveïdors d’aquest mercat i donar-los a conéixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc”.

PortCastelló disposa d’una terminal específicament hortofructícola amb un gran frigorífic que permet donar resposta als més exigents protocols per al transport de fruites i verdures. La Fundació PortCastelló compta amb el suport dels seus patrons, empreses associades i col·laboradores, i la seua participació en la fira és un més dels actes de promoció aprovats per al 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa