Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló amb el #8M

8 March 2019

L’Autoritat Portuària de Castelló se suma als actes reivindicatius del #8M amb una concentració en la qual s’han exhibit pancartes amb diversos missatges: Junt@s millor, Sororitat, Les volem vives, Jo sóc igual, Llenguatge no sexista, El masclisme mata, No a la bretxa salarial, Trencar el sostre de cristall, No és no, Ni una menys i La igualtat suma.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que amb aquest acte “volem reivindicar el paper de la dona en tots els àmbits, i de forma especial, en el professional, on la presència de la dona és cada dia major, però no en igualtat de condicions ni oportunitats”.

Francisco Toledo ha afirmat que “les administracions públiques hem d’establir línies de conciliació de la vida personal i laboral, potenciar la figura de la dona en llocs de responsabilitat i promocionar professions fins ara exercides majoritàriament pels homes”. “És important que assenyalem aqueix camí i visibilitzar que treballem per a aconseguir la paritat no solament en número sinó també en responsabilitats i en oportunitats d’accés a les professions”.

Vull rebre les notes de premsa