Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló tanca un mes de juny de rècords

4 July 2019

El port de Castelló mou quasi 2 milions de tones al juny, la qual cosa li converteix en el millor mes de la seua història en trànsit total, en granels sòlids i en líquids

 

El port de Castelló tanca el millor mes de juny de la seua història en tràfic total de mercaderies. És també el millor mes en trànsit de granel sòlid i de granel líquid.

En concret, el tràfic total de mercaderies en el port de Castelló al juny ha sigut d’1.924.354 tones, la qual cosa suposa un creixement del 7% respecte del mateix període de l’any anterior.  D’aquesta manera, el recinte castellonenc supera el seu propi rècord, establit en 2018.

Igualment aquest mes de juny ha marcat el seu màxim històric en granel sòlid, en comptabilitzar 661.281 tones i créixer un 11,7% respecte a juny de 2018, quan ja es van aconseguir les millors xifres en la història del recinte portuari.

PortCastelló bat també el seu rècord en trànsit de granel líquid, en augmentar un 6,9% respecte del mateix període de l’any anterior i sumar 975.164 tones. El millor mes de juny en aquest tipus de trànsit estava fixat en 2017.

Juny deixa igualment bones xifres per al port de Castelló en trànsit de contenidors, en augmentar un 4,4%, i moure 20.313 TEUs.

La mercaderia general és l’únic trànsit que es ressent, en descendir un 1,1% i tancar juny amb 287.910 tones manipulades.

Amb aquestes xifres, PortCastelló conclou el primer semestre de l’any amb un total de 9.811.467 tones mogudes en els seus molls, la qual cosa suposa un 3,9% menys respecte del mateix període de l’any anterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa