Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull un simulacre d´emergéncia

11 December 2019

Simulacro de emergencia en PortCastelló

Centre de Control de PortCastelló, bombers de l’Ajuntament de Castelló i policia portuària activen l’operatiu necessari per al rescat d’un operari per una hipotètica fuga d’amoníac

 

El port de Castelló ha acollit aquest matí un simulacre d’emergència. En concret, s’ha posat en marxa tota l’operativa necessària davant una hipotètica fuga d’amoníac en una de les terminals de la dàrsena nord i rescat d’un operari atrapat a l’interior d’un magatzem.  L’exercici ha implicat l’activació del Pla d’Emergència Interior del port i ha comptat amb la participació del Centre de Control d’Emergències de PortCastelló, parc municipal de bombers i policia portuària.

El simulacre ha mobilitzat una reguarda del parc municipal de bombers compost per tres camions. Per la seua part, la policia portuària s’ha encarregat de recepcionar als mitjans d’ajuda externa en el punt de trobada i conduir-los fins a una zona segura, sectoritzar viàries i controlar l’accés de persones i vehicles autoritzats a la zona d’emergència, així com col·laborar en l’evacuació del port.

Aquest simulacre forma part de les actuacions que du a terme al llarg de l’any el port de Castelló per a posar en pràctica la coordinació dels diferents efectius que han de participar davant un suposat cas d’incendi en la seua zona de servei, i controlar els temps de resposta i protocols de comunicació perquè l’actuació siga efectiva.

 

Vull rebre les notes de premsa