Comunicació

Notes de prensa

L´Autoritat Portuària de Castelló posa en marcha la IV edició dels premis Faro

2 January 2019

En aquesta ocasió s’incorporen dues noves categories per a reconéixer els mèrits en Igualtat i Cultura

La iniciativa té com a finalitats reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària i contribuir al reconeixement públic d’iniciatives noves

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha convocat la IV edició de les Distincions Faro PortCastelló. L’Autoritat Portuària va impulsar aquests premis en 2016 coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port i sobre la base del que es disposa en el Reglament de Distincions Honorífiques.

La iniciativa que té com a finalitats reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconéixer els mèrits del treball realitzat.

En aquesta edició s’incorporen dues noves categories, Igualtat i Cultura, que se sumen a les set categories ja existents: Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental i Compromís Social. Les bases per a participar en aquestes distincions estan exposades en el portal www.portcastello.com.

El jurat dels premis Faro, conformat per més de 50 persones de diferents àmbits, valorarà cadascuna de les candidatures i les seues propostes s’elevaran al Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha assenyalat que per a la IV edició “es mantindrà la composició del jurat, que de nou serà paritari i amb majoria de persones externes a l’Autoritat Portuària”. Una edició que se celebrarà el següent mes d’abril.

 

 

Vull rebre les notes de premsa