Comunicació

Notes de prensa

L´Autoridad Portuària convoca la V Edició des Premis Faro PortCastelló

19 December 2019

Premios Faro 2019

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha convocat la V edició de les Distincions Faro PortCastelló. L’Autoritat Portuària va impulsar aquests premis en 2016 coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port de Castelló i sobre la base del que es disposa en el Reglament de Distincions Honorífiques.

La iniciativa té com a finalitats reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconéixer els mèrits del treball realitzat.

Les categories a les quals es poden concórrer són Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social. A la distinció Faro PortCastelló en cadascun d’aquests àmbits podran concórrer persones o entitats, nacionals o estrangeres, presentant una instància juntament amb els mèrits adduïts per a l’atorgament de la distinció.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i es prolongarà fins al 31 de gener.

El jurat dels premis Faro està conformat per més de 50 persones de diferents àmbits, és paritari i amb majoria d’integrants externs a l’Autoritat Portuària.

El lliurament dels guardons se celebrarà el mes vinent d’abril. Les bases per a participar en aquestes distincions estan exposades en el portal www.portcastello.com.

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa