Comunicació

Notes de prensa

El creuer `Sirena´ escala en PortCastelló

10 June 2019

Crucero Crystal Sprit

Viatgen en el vaixell 684 passatgers i 400 tripulants

El vaixell Sirena recalarà aquest divendres en PortCastelló amb 400 tripulants i 684 passatgers a bord, en la seua gran majoria americans. Aquest creuer ve de la mà de la companyia Oceania Cruises, una de les principals navilieres del món en creuers de classe Premium. Es caracteritza per organitzar itineraris relativament llargs i la seua alta cuina a bord. De fet, el seu director executiu culinari és l’aclamat xef Jacques Pepin.

Està previst que el creuer arribe a primera hora del matí al port de Castelló. Una vegada en port, els turistes podran triar entre les diverses excursions oferides, tals com Vilafamés, Morella, València, coves de San José de Vall d´Uixó o una activitat de paella cooking per a conéixer com s’elabora el tradicional plat de Castelló. A més, es posa a la seua disposició un servei de busos llançadora fins al centre  de Castelló, amb tres autobusos adaptats a mobilitat reduïda.

Turisme Comunitat Valenciana reforçarà el servei d’atenció amb assistents turístics amb domini de l’anglés que es distribuiran tant a l’arribada del creuer com en diversos punts del centre de la ciutat per a prestar cobertura als turistes.

A més, formen part de l’organització del creuer la resta d’administracions integrades en Castelló Cruise Club, i que són els patronats de Turisme de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç de Castelló, la Fundació PortCastelló, la Universitat Jaume I de Castelló, l’Aeroport de Castelló i l’Autoritat Portuària de Castelló.

Donada l’eslora i calat del vaixell, en aquest cas atracarà en el moll de Creuers del port de Castelló

 

Dades del creuer:

 

  • Itinerari: Marvels from Rome to Monte Carlo: Eixida de Civitavecchia, Positano, Palerm, La Valetta, Eivissa, Castelló, Barcelona, Marsella, St. Tropez i Mònaco.
  • Eslora: 181 metres
  • Mànega: 25 metres
  • GTs:277
  • Consignatari: Marmedsa-Noatum Shipping Services

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa