Comunicació

Notes de prensa

El creuer “Sirena” escala en PortCastelló

14 June 2019

Crucero Sirena en PortCastelló

Viatgen en el vaixell 658 passatgers i 401 tripulants

El vaixell Sirena ha recalat a primera hora del matí en el moll de Creuers de PortCastelló amb 401 tripulants i 658 passatgers a bord, en la seua gran majoria americans, seguits d’australians i canadencs.

El “Sirena” ve de la mà de la companyia Oceania Cruises, una de les principals navilieres del món en creuers de classe Premium.

Una vegada en port, els turistes han pogut triar entre les diverses excursions oferides, tals com Vilafamés, Morella, València, coves de San José de Vall d´Uixó o una activitat de paella cooking per a participar en l’elaboració del tradicional plat de Castelló. A més, s’ha disposat un servei de busos llançadora fins al centre  de Castelló que operarà durant tot el dia.

Assistents turístics han rebut als creueristes a peu del vaixell per a oferir-los la informació que precisen i han sigut complimentats amb productes típics de la provincia.

 

Dades del creuer:

 

  • Itinerari: Marvels from Rome to Monte Carlo: Eixida de Civitavecchia, Positano, Palerm, La Valetta, Eivissa, Castelló, Barcelona, Marsella, St. Tropez i Mònaco.
  • Eslora: 181 metres
  • Mànega: 25 metres
  • GTs: 30.277
  • Consignatari: Marmedsa-Noatum Shipping Service
Vull rebre les notes de premsa