Comunicació

Notes de prensa

El creuer `Marella Dream´ escala en PortCastelló

5 July 2019

És el creuer més gran que atraca fins hui en port de Castelló, amb 1.200 persones a bord

El vaixell Marella Dream recalarà aquest dilluns 8 de juliol en PortCastelló amb 620 tripulants i 1.564 passatgers a bord, en la seua gran majoria de nacionalitat britànica. Amb aquestes dades es converteix en el creuer més gran que fa escala en el port de Castelló.

Aquest creuer ve de la mà de la naviliera Marella Cruises, operada pel grup TUI Regne Unit, que ofereix vacances en creuer per Europa, el Carib i Àsia. Aquesta companyia, coneguda anteriorment com Thomson Cruises, és ideal per a famílies i parelles que busquen una experiència de vacances amb tot inclòs.

El creuer atracarà primera hora del matí en PortCastelló. Una vegada en port, els turistes podran triar entre les diferents excursions organitzades, entre elles a les platges de Castelló i Benicàssim o un recorregut de tapes per la ciutat de Castelló.

Els patronats de turisme de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló ha disposat informadors turístics per a prestar cobertura als creueristes. A més, Turisme Comunitat Valenciana reforçarà el servei d’atenció amb deu assistents turístics amb domini de l’anglés que es distribuiran en el moll de Creuers i per diversos punts del centre de la ciutat.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa