Comunicació

Notes de prensa

El creuer de luxe Crystal Esprit escala en PortCastelló

17 May 2019

Els 52 passatgers han triat en rutes diverses per la província

El vaixell compta entre els seus serveis amb un xicotet submarí perquè puguen explorar les costes de les destinacions que visiten

A les 8.30 del matí el creuer de luxe Crystal Esprit ha fet escala en el moll de Llevant de PortCastelló. És el primer en la història del port a atracar al costat de la zona lúdica del moll de Costa, gràcies a la seua grandària, més xicotet que el d’altres creuers.

Pertany a la gamma dels coneguts com a iot boutique, és a dir, creuers versàtils, sumptuosos i enfocats a oferir una experiència única. De fet, el Crystal Esprit disposa de caiacs, zodiacs i esquí aquàtic per als hostes i compta entre els seus serveis amb un xicotet submarí perquè els seus passatgers puguen explorar les costes de les destinacions que visiten.

En el creuer naveguen 52 passatgers atesos per 80 tripulants. En la seua majoria són americans i japonesos que han triat entre diferents excursions, encara que en la seua majoria han optat per conéixer la ciutat de Castelló en una ruta selecta de tres hores que inclou visita al mercat i degustació de productes locals.

A la seua arribada han sigut rebuts amb un estand en el qual han tastat productes locals així com recollir informació turística d’interés.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha fet lliurament d’una mètopa al capità del vaixell, Krzysztof Majdzinski, amb motiu de la seua primera escala en el port de Castelló.

El Crystal Esprit inaugura amb la seua escala de hui la campanya de creuers d’aquesta temporada en PortCastelló, en la qual hi ha tancats un total de 5. La pròxima escala és la del vaixell Sirena el 14 de juny, de la naviliera Oceania Cruises, al qual seguiran durant juliol, agost i octubre, el vaixell Marella Dream, de la mà de la naviliera Marella Cruises.

Dades del creuer:

Vaixell: Iot Crystal Esprit, de 85 metres d’eslora i 3.370 GT.

Consignatari: Simón Montolío & Cia.. Shipping Agents (com subagente de Pérez & Cía)

Touroperador: Pérez & Cía

Capità: Krzysztof Majdzinski

Bandera del vaixell: Bahames

Itinerari: 8 dies de duració, iniciant viatge el 12 de maig a Màlaga, recorrent Almeria, Cartagena, Alacant, València, Castelló, i finalitzant a Barcelona el diumenge 19 de maig.

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa