Comunicació

Notes de prensa

Dibuixa el Nadal amb PortCastelló

12 December 2019

Felicitación navideña 2019 APCEl port de Castelló organitza per sisé any consecutiu el Concurs de Postals Nadalenques “Dibuixa el teu Nadal amb PortCastelló”, en el qual podran participar tots els xiquets amb edats compreses  entre els 3 i els 11 anys, tots dos inclusivament.

El concurs estableix tres categories i amb els guanyadors de cadascuna d’elles s’editarà la postal amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicitarà el Nadal. El jurat estarà compost per professionals del món de l’art de reconegut prestigi a Castelló.

PortCastelló  farà lliurament d’un lot de regals i  organitzarà una exposició en les instal·lacions de l’Autoritat Portuària amb tots els treballs presentats. Les bases del concurs així com el formulari de participació es troben disponibles en la pàgina web www.portcastello.com (https://www.portcastello.com/puerto-ciudad/concurso-postales-navidenas/).

La iniciativa té com a fi potenciar la relació port-ciutat, involucrar  als més joves  amb el port de Castelló i donar-los a conéixer la importància de la seua activitat econòmica  en la societat castellonenca.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa