Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acollirà la IV edició del Red Pier Fest

4 December 2019

Cartel IV Red Pier Fest

El festival aconseguirà la seua quarta edició entre el 22 i 24 de maig amb un caràcter més solidari i sostenible

 

PortCastelló tornarà a ser el centre del rock i el pop espanyol amb la IV edició del Red Pier Fest, que arribarà al moll de Costa entre els dies 22 al 24 de maig. El cartell inclou l’actuació de dotze grups de reconegut prestigi a nivell nacional i com sempre inclou a grups novells.

Així, el moll de Costa serà l’escenari per Los Toreros Muertos, Danza Invisible, Johnny Burning, La Guardia, Sex Museum, Los Vinagres, Los Bengala, Desvariados, El tío La Careta, Neku, Casino Clandestino i Five Cover Band. A més, comptarà amb l’actuació de sis DJs.

Així ho ha revelat hui en roda de premsa el productor artístic del festival, Javier Gimeno, acompanyat de les institucions que donen suport a l’esdeveniment, entre elles l’Autoritat Portuària de Castelló, així com l’Ajuntament de Castelló i la Diputació Provincial.

El president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo, ha posat en valor el caràcter distintiu d’aquest esdeveniment perquè “acosta la música a tota mena de públic i col·labora en la dinamització de la zona lúdica del port de Castelló”.

El festival arriba a la seua quarta edició amb un caràcter solidari, atés que destinarà part de la recaptació a l’associació Afanias Castelló, que treballa en la protecció, atenció i tutela de persones amb discapacitat.

A més, el festival habilitarà punts violeta i impulsarà mesures perquè siga més sostenible i respectuós amb el medi ambient, com ara la reutilització dels gots.

Com en edicions anteriors, el Red Pier Fest instal·larà food trucks i un market, amb entrada gratuïta, mentre que per a l’assistència als concerts es posaran a la venda abonaments que van dels 25 als 60 euros.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa