Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló tanca un nou creuer i s´eleven a sis per a 2019

12 April 2018

 

12-04-2018

El Crystal Esprit recalarà al port de Castelló i amb ell s’eleven a sis els creuers previstos per a 2019

L’estratègia posada en marxa des de PortCastelló per a impulsar el turisme de creuers està donant els seus fruits. A les 5 escales ja tancades per a 2019 se suma una nova, la del vaixell Crystal Esprit, de la naviliera Crystal Cruises. Consignat per Roca Castelló, aquest creuer allotjarà 71 passatgers i 91 tripulants. PortCastelló està habilitant per a la seua escala un moll a la dàrsena interior, al tractar-se d’un creuer de luxe de 85 metres d’eslora. D’aquesta forma els creueristes podran accedir al Grau directament,sense necessitat d’un mitjà de transport.

Aquesta escala se suma a les quatre previstes per Marella Cruises i la confirmada per Oceania Cruises i, per tant, s’eleven a sis els creuers previstos per a 2019. Aquest notable increment en el nombre d’escales -que fins ara mai havien superat les dues anuals- és fruit de la nova estratègia impulsada des de l’Autoritat Portuària de Castelló a través de «Castelló Cruise Club», entitat en la qual estan integrats els estaments implicats en la promoció de creuers: Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, Agència Valenciana de Turisme, Cambra de Comerç, Aerocas, Universitat de Castelló, Fundació PortCastelló i la pròpia Autoritat Portuària.

El nou impuls per a promoure el turisme de creuers és una aposta del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, per a la qual es va optar per contractar els serveis d’assessorament d’una empresa especialitzada. «La implicació de tots els sectors en la promoció de creuers és clau, ja que els creueristes no venen al port de Castelló sinó al que s’oferix més enllà del port», ha afirmat Francisco Toledo. «És necessari definir productes turístics adaptats a les necessitats dels creueristes i per a açò és clau la coordinació de tots els sectors».

Fruit d’aquesta col·laboració s’han posat en marxa diferents línies de treball, entre les quals destaquen l’enfocament personalitzat que s’oferix a cadascuna de les navilieres interessades en PortCastelló, mitjançant la promoció de visites personalitzades a la destinació, així com la campanya «Castelló Cruise Friendly», a la qual ja s’han adherit 25 comerços d’aquesta ciutat. Es tracta d’un segell de qualitat que poden sol·licitar tots els establiments susceptibles de proveir articles o serveis als creueristes que desembarquen a PortCastelló i complisquen amb els requisits estipulats.

Vull rebre les notes de premsa