Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló se suma a la celebració del desè aniversari de la Taula de la RSC de Castelló

28 November 2018

L’Autoritat Portuària de Castelló és una de les 50 empreses i institucions que formen part de la iniciativa

 

 

La Taula de la Responsabilitat Social Corporativa de Castelló, de la qual forma part l’Autoritat Portuària de Castelló, compleix aquest mes de novembre deu anys de vida en els quals s’ha consolidat com a referent per a l’impuls de l’ètica i la responsabilitat social gràcies a la implicació i el compromís de les més de 50 empreses, organitzacions i institucions que la integren.

 

Amb motiu de la celebració del desè aniversari, la Taula de la RSC sumarà a la seua àmplia proposta d’activitats anuals, la convocatòria d’un premi de bones pràctiques en matèria de responsabilitat social que es lliurarà en el mes de març coincidint amb una exposició que recull els deu anys de trajectòria de l’associació.

 

La Taula de la RSC es va constituir al novembre de 2008 a partir de la iniciativa d’una empresa privada i una organització pública que buscava concretar en la pràctica un espai de diàleg per a l’intercanvi d’informació i experiències en matèria de responsabilitat social. Al llarg d’aquests deu anys de vida, la Taula de RSC ha anat madurant i creixent, tant en nombre de participants com en activitats, accions i projectes conjunts.

 

Actualment la plataforma compta amb més de 50 institucions, associacions, fundacions, organitzacions civils i empreses que participen mensualment en reunions de coordinació i intercanvi d’experiències i promouen anualment la realització de nombroses activitats per a fomentar la responsabilitat social.

 

Entre les activitats de la Taula de la RSC es troba el programa de Networking per a la cerca d’ocupació, un taller en el qual col·laboren empreses i ONGs per a fomentar la ocupabilitat de persones amb difícil accés al mercat laboral; la celebració de jornades de RSC consolidades com a espai de debat sobre l’actualitat i el futur de la responsabilitat social; grups de treball especialitzat en àmbits com els recursos humans; o la realització de projectes de desenvolupament social a proposta dels socis de la Taula de la RSC.

 

En aquest àmbit s’ha realitzat el projecte de rehabilitació «Casa Juana» que ha possibilitat recuperar l’habitatge d’una família en situació de risc. A més, la Taula de la RSC està treballant en l’impuls de xarrades formatives en instituts de secundària per a conscienciar a les joves generacions sobre la necessitat i els beneficis de les conductes socialment responsables.

 

Per a celebrar el creixement i consolidació de la Taula de la RSC i reforçar els llaços entre les entitats associades, els integrants participaran el divendres 30 de novembre en una jornada lúdica en l’Hotel Voramar que inclourà la realització de tallers i un àpat.

 

La Taula de la RSC està oberta a la participació de noves empreses i entitats tant per iniciativa pròpia com a proposta d’algun dels seus membres.

 

Més informació i contacte: https://mesarscs.site123.me/

 

Quiero recibir las notas de prensa