Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló promociona el turisme de creuers a Fitur

19 January 2018

 

19-01-2017

La Fundació PortCastelló acudix a aquesta edició sota una nova marca: Castelló Cruise Club

PortCastelló està present a la Fira Internacional de Turisme –FITUR- de Madrid a través de l’estand de ports de l’Estat, on el gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Rojo i la responsable de creuers, Susana Soria, mantenen trobades de treball amb representants del sector creuerístic. La Fundació PortCastelló acudix a aquesta edició sota una nova marca: Castelló Cruise Club.

La participació de la Fundació PortCastelló a FITUR és essencial per a donar a conèixer les potencialitats del port de Castelló per al tràfic de creuers. “Estem treballant perquè el port de Castelló siga un referent al Mediterrani i contribuïsca a desenvolupar l’economia castellonenca i crear llocs de treball”, ha assenyalat Miguel Rojo.

Cal recordar que el port castellonenc treballa en una estratègia compartida amb l’Ajuntament de Castelló, l’Agència Valencia de Turisme, la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç, l’UJI i l’aeroport de Castelló a través del Comitè de Creuers per a incrementar el tràfic de creuers. Una estratègia que ja està donant els seus fruits: el port rebrà cinc creuers per a 2019, la qual cosa suposa un increment considerable respecte a les xifres actuals.

Quatre d’aquestos creuers venen de la mà de Marella –ex Thomson Dream-, la primera gran naviliera de creuers, que ha tancat escales a PortCastelló per als mesos de juny, juliol, agost i octubre amb el vaixell Marella Dream, amb capacitat per a 1.500 passatgers. Es tracta del creuer més gran que farà escala fins a dia d’avui al port de Castelló. La companyia anuncia que portarà més creuers si l’experiència resulta positiva. A les escales de Marella es suma la del vaixell Sirena, al juny de 2019, de la naviliera Oceania Cruises, amb 684 turistes.

 

Vull rebre les notes de premsa