Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló instal.la semàfors a la dàrsena nord

8 June 2018

Semáforos en la dársena norte puerto de Castellón

L’Autoritat Portuària de Castelló ha instal·lat semàfors a la via perimetral de la zona nord del port amb l’objectiu de garantir la seguretat en les incorporacions a aquesta via i controlar el trànsit rodat, en la seua majoria de camions. La inversió ha ascendit a 41.000 euros.

Aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures de protecció ambiental impulsades per l’Autoritat Portuària de Castelló i és conseqüència de la modificació dels sentits de circulació als vials del moll de la Ceràmica que va entrar en vigor el passat mes de desembre. Els canvis es van implantar per a acurtar els recorreguts i millorar la seguretat vial. A més a més, es va limitar la velocitat màxima a 30 quilòmetres/hora per a minimitzar l’emissió de partícules a l’atmosfera.

Pròximament s’instal·laran rentarodes als vials d’eixida del moll de la Ceràmica per a frenar l’arrossegament de partícules fora del port, que seran d’ús obligatori per a tots els camions.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha insistit en la necessitat de “conjugar les operatives i el desenvolupament econòmic del port i el seu entorn amb el benestar dels veïns”. Per això, en els tres últims anys s’ha invertit en accions concretes com el nou accés viari a la dàrsena sud, la instal·lació de pantalles tallavents, l’adquisició d’una nova barrera anticontaminació i mesures d’eficiència energètica que situen PortCastelló com a port sostenible.

 

 

 

 

Quiero recibir las notas de prensa