Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló i Diputació promocionen la província com a destinació de creuers

19 April 2018

 

19-04-2018

Un dels més importants turoperadors de turisme de creuers coneix els atractius turístics de vuit municipis de Castelló

 

La Fundació PortCastelló i la Diputació de Castelló unixen esforços per a la promoció de la província com a destinació de turisme de creuers. Així, amb col·laboració amb el Castelló Cruise Club, ambdues institucions estan desenvolupant un viatge de familiarització amb el turoperador Pérez&Cía, un dels més importants en aquest tipus de turisme especialitzat i agent general a Espanya per a nombroses navilieres com Aida Cruises, Costa, Crystal Cruises, Fred Olsen o Viking Ocean. De fet, consigna a Espanya més de 1.100 vaixells anuals.

L’objectiu d’aquest viatge és que els responsables d’aquest turoperador coneguen en primera persona les grans possibilitats d’excursions que oferix la província de Castelló per als creuers que atraquen a Castelló, amb la finalitat d’incrementar el tràfic de creuers i les escales a PortCastelló. Cal destacar que fruit de l’estreta col·laboració de totes les entitats que integren Castelló Cruise Club i la ferma aposta de l’Autoritat Portuària de Castelló s’han tancat ja nou creuers per a 2019.

Cal tenir en compte que el turista de creuers té grans oportunitats per al mercat castellonenc, ja que és de perfil majoritàriament estranger, amb bon nivell adquisitiu i de consum, que viatja durant tot l’any, i amb un elevat potencial desestacionalitzador de l’activitat turística castellonenca.

Un dels avantatges competitius de la província de Castelló a l’hora de posicionar-se com a destinació de turisme de creuers és l’elevada oferta complementària que oferixen els municipis de costa i d’interior. És per això que dins del programa d’aquest viatge de familiarització s’està visitant els municipis de Benicàssim, Castelló, Vall d’Uixó, Peníscola, Sant Mateu, Sogorb i Vilafamés. En cadascuna d’aquestes localitats coneixen els principals atractius turístics, així com els detalls operatius per a la programació d’excursions des del port de Castelló.

 

 

Vull rebre les notes de premsa