Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acorda amb la corporació de pràctics augmentar la plantilla

25 April 2018

 

dav

25-05-2018

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló reafirma davant del Club Propeller Castelló que 2018 serà un any inversor

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha informat al Club Propeller Castelló de les últimes actuacions empreses per la institució per a guanyar en competitivitat i eficàcia. Entre elles destaca l’acord aconseguit amb la Corporació de Pràctics per a augmentar en dues persones la seua plantilla aquest any, altres dues més al 2019 i una més a partir del 2020. Aquest increment de pràctics permetrà realitzar dobles maniobres d’entrada i eixida de vaixells a PortCastelló “i guanyar en agilitat i eficiència” ha assegurat Francisco Toledo.

L’acord per a l’augment de la plantilla de pràctics forma part de l’estratègia de qualitat i millora contínua de l’Autoritat Portuària de Castelló per a “escometre els reptes del futur del port de Castelló”, ha assenyalat Francisco Toledo. En el transcurs de la trobada, Toledo ha realitzat un balanç del 2017 i s’ha referit al 2018 com a un any inversor, “en el qual s’escometran infraestructures productives que milloraran la connectivitat de PortCastelló”.

D’elles, Toledo ha destacat la decisió de la comissió mixta entre el Govern Valencià i l’Estatal d’ubicar l’estació intermodal al costat del port de Castelló, “la qual cosa permetrà el desenvolupament d’una important zona logística”. També ha informat de l’inici dels projectes constructius del accés ferroviari sud i de l’accés viari definitiu a la dàrsena sud “que són claus per a una òptima connectivitat terrestre”.

Francisco Toledo s’ha referit a l’important pla plurianual d’inversions aprovat pel Consell d’Administració i Ports de l’Estat per a “potenciar el creixement sostenible de PortCastelló”.

Per últim, el president de l’Autoritat Portuària ha ressaltat “l’èxit rotund” de l’esdeveniment “Escala a Castelló”, que va congregar entre el 5 i el 8 d’abril 75.000 visitants al moll de Costa. “El port és un recurs turístic de primera ordre”, ha afirmat Francisco Toledo, ha afegit que “invertir en aquest tipus d’actuacions és invertir en estima social” i ha reiterat la seua voluntat que PortCastelló siga “el millor aliat del Grau i el seu entorn”.

 

Vull rebre les notes de premsa