Comunicació

Notes de prensa

La rèplica de la Nau Santa María atraca al moll de Costa

5 September 2018

L’embarcació ha arribat aquest matí a PortCastelló i obrirà al públic des de demà dijous fins el diumenge 9 de setembre, en horari de 10.00 a 21.00 hores. La seua visita al port de Castelló s’emmarca en els actes que organitza l’Ajuntament de Castelló amb motiu del 767 Aniversari de la fundació de Castelló.

La visita consistix en un recorregut autoguiat per les 5 cobertes, on el públic trobarà panells informatius amb la història del vaixell, elements ornamentals de l’època i podrà sentir com vivien els mariners espanyols fa 500 anys.

La Nau Santa Maria és un dels vaixells més cèlebres de la humanitat. El 12 d’octubre de 1942, capitanejat per Cristòfor Colom, va protagonitzar un dels moments més importants de la història: el descobriment d’Amèrica.

Es tracta d’una fidel rèplica a mida real de 200 tones, 29 metres d’eslora i 8 metres de mànega, de quatre pals i cinc veles, construïda amb fusta d’iroko i pi que va ser avarat el passat mes de març. Ara arriba a PortCastelló perquè puga ser visitada durant quatre dies.

Més informació a: www.naosantamaria.org

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa