Comunicació

Notes de prensa

La plaça de Sète i el moll de Costa, l´epicentre de celebracions dels 50 anys de UBE a Castelló

3 October 2018

Francisco Toledo destaca la unió entre la multinacional química, el port i el Grau de Castelló

“La simbiosi entre UBE i el port és absoluta” ha afirmat el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, durant la presentació dels actes que UBE Corporation Europe ha organitzat pels 50 anys de la construcció de la planta en el polígon industrial del Serrallo.

 

Francisco Toledo ha agraït a UBE que haja escollit la plaça de Sète i el moll de Costa per als seus actes de celebració. “Són un pas més en la Responsabilitat Social Corporativa de UBE i reflecteixen la seua aposta per implicar-se amb els seus veïns.

 

Els actes de commemoració tindran lloc el pròxim 20 d’octubre, i contemplen tallers infantils en la plaça de Sète entre les 11 i les 14 hores, on aprendre a realitzar màscares japoneses, “paipais” o conèixer de prop la cal·ligrafia japonesa. A més, es podran assaborir plats on es fusionarà la cuina japonesa amb els millors productes del Grau de la mà de l’Escola d’Hostaleria a preus molt reduïts. Tots els beneficis es destinaran a l’Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló.

 

També es duran a terme tallers sobre sostenibilitat i bones pràctiques “que serviran als assistents per a explorar l’univers UBE a través d’una exposició sobre els 50 anys d’història de la planta a Castelló”, com ha assenyalat el seu president Bruno Dè Bievre.

 

Els actes es tancaran amb un concert de la cantaora granaína Estel Morente a partir de les 20 hores en el moll de Costa, d’accés lliure a tots els assistents.

 

La celebració es duu a terme sota el lema “Hàfu”, que significa `meitat´ en japonès i fa referència a les persones provinents de dues cultures o països. “És la paraula que millor descriu aqueixa mescla cultural que hi ha entre UBE i Castelló després de molts anys”, segons ha destacat Dè Brievre.

 

 

Peu de foto: ( d’esquerra a dreta ): Rafa Simó, tinent alcalde del Grau; Bruno Dè Bievre, president de UBE Corporation Europe; Francisco Toledo, president de l’Autoritat Portuària de Castelló, i Merche Galí, alcaldessa d’Almassora, durant la roda de premsa per a la presentació dels actes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa