Comunicació

Notes de prensa

I Triatló PortCastelló

24 January 2018

 

24-01-2018

L’esdeveniment esportiu es desenvoluparà el 20 de maig íntegrament per l’interior del port de Castelló

El Club Triatló Castelló, en col·laboració amb l’Autoritat Portuària de Castelló, organitza el I Triatló Sprint PortCastelló. Una prova inclosa en la Copa provincial i que es desenvoluparà el pròxim 20 de maig en un escenari inèdit i espectacular, ja que discorrerà íntegrament per l’interior del Port de Castelló.

Els primers dies de febrer s’obriran les inscripcions per a participar en aquesta prova que pretén convertir-se en un referent tant a nivell autonòmic com nacional. Així mateix, és una oportunitat única perquè els participants coneguen el port de Castelló, el Grau i la seua gastronomia.

Les distàncies del I Triatló PortCastelló són 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta, i 5 quilòmetres a peu. En concret, la natació tindrà la sortida a la Marina PortCastelló i conclourà al Reial Club Nàutic de Castelló, per la qual cosa el públic podrà seguir la competició des del Moll de Costa. El canvi a bicicleta tindrà lloc al Club Nàutic, des d’on s’emprendran 20 quilòmetres per la dàrsena sud. El Triatló conclourà amb els 5 quilòmetres de carrera a peu per la Dàrsena Nord de PortCastelló  .

L’edifici Morú de la Plaça del Mar del Grau de Castelló acollirà la Fira del Corredor i serà la seu per a la recepció dels triatletes, recollida de dorsals, guarda-roba i oficina tècnica.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que «es tracta d’una iniciativa gratificant perquè suposa associar PortCastelló amb l’esport, permet enfortir els vincles amb els ciutadans i fer-los partícips d’un port que és el de tots».

Per la seua part, el president del Club Triatló Castelló, Vicente Barberá, ha explicat que «organitzem aquest triatló amb l’ànim de convertir-lo en una prova de prestigi i situar-lo al rànquing dels més atractius».

 

Vull rebre les notes de premsa