Comunicació

Notes de prensa

El port de Castelló participa en Fruit Attraction amb xifres rècord

23 October 2018

PortCastelló incrementa en el que va d’any un 36% el tràfic de cítrics

 El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa en la Fira Internacional Fruit Attraction, la fira de referència en el sector hortofrutícola que se celebra a Madrid des d’avui i fins al 25 d’octubre. I ho fa amb xifres excepcionals: en el que va d’any PortCastelló ha mogut un total de 31.163 tones de cítrics, la qual cosa suposa un 36% més respecte a l’any anterior.

El port de Castelló està present en la fira amb l’objectiu de potenciar la seua oferta en el comerç internacional agroalimentari en un esdeveniment que suposa el major punt de trobada de tots els operadors del mercat nacional amb el sector productiu. De fet, la fira aborda aquesta edició amb la participació d’1.600 empreses relacionades amb el sector hortofrutícola, que mostraran les seues excel·lències a més de 70.000 visitants de 120 països .

Per açò, el gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Rojo, ha planificat una àmplia agenda de treball en la fira, que aquest any comptarà amb una major participació internacional amb països comunitaris com Holanda, Itàlia, Portugal, Polònia i Grècia, així com de països no comunitaris com Xile, Brasil, Perú, Costa Rica, Colòmbia, Argentina o Sud-àfrica, entre altres.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que “Fruit Logística és una excel·lent oportunitat per a establir contactes amb els principals proveïdors d’aquest mercat i donar-los a conèixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc”.

Cal recordar que PortCastelló disposa d’una terminal específicament hortofrutícola amb un gran frigorífic que permet donar resposta als més exigents protocols per al transport de fruites i verdures. Un exemple d’açò és la campanya anual d’exportació de clementines cap a Estats Units i que té com a principal port a PortCastelló.

La Fundació PortCastelló compta amb el suport dels seus patrons, empreses associades i col·laboradores, i la seua participació en la fira és un més dels actes de promoció aprovats per a enguany 2018.

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa