Comunicació

Notes de prensa

El creuer Saga Sapphire escala a PortCastelló

31 July 2018

Personal especializado que informará a los cruceristas en su visita a Castellón

El port de Castelló rebrà demà 566 passatgers

El creuer Saga Sapphire, de la companyia naviliera Saga Cruises, recalarà a PortCastelló demà dimecres amb 400 tripulants i 566 creueristes a bord, la majoria de nacionalitat anglesa. Aquesta companyia ja ha apostat en ocasions anteriors pel port de Castelló com a destinació de creuers, però serà la primera vegada que ho faça amb el Saga Sapphire.

Està previst que el creuer arribe a primera hora del matí. Una vegada al port, els turistes podran escollir entre les diferents excursions proposades, com: Aquarama, coves de Sant Josep de La Vall d’Uixó, Peníscola, València i el centre de Castelló, entre altres.

La novetat aquest any és la posada en marxa de la campanya Castelló Cruise Friendly, on a més d’autobusos llançadora que facilitat el Patronat Municipal de Turisme al districte marítim i centre ciutat, s’ha elaborat un plànol amb establiments que complixen una sèrie de requisits valorats pels turistes. Per a donar informació dels comerços i restaurants adherits a aquest segell de qualitat, Turisme Comunitat Valenciana disposarà de personal especialitzat i amb domini de l’anglès situats a punts estratègics de Castelló i que actuaran com a Cruise Street Assistants.

La setmana passada es va celebrar una reunió entre les institucions que conformen Castelló Cruise Club per a ultimar tots els preparatius i coordinar totes les actuacions necessàries per a la recepció del creuer. Castelló Cruise Club està integrat pels patronats de Turisme de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç de Castelló, Turisme Comunitat Valenciana, la Fundació PortCastelló, la Universitat Jaume I de Castelló, l’Aeroport de Castelló i l’Autoritat Portuària de Castelló.

El port de Castelló va inaugurar un atansament destinat a creuers al 2011, ubicat a la Prolongació del Dic de l’Est, amb 350 metres linials d’atansament i 16 metres de calat.

 

Dades tècniques del vaixell Saga Sapphire:

  • Eslora:200 m.
  • Mànega: 28,5 m.
  • Calat: 8,3m.
  • GT: 37.301 ton.
  • Tripulació: 416.
  • Passatgers: capacitat 706-
  • Velocitat de navegació: 21 nucs
  • Consigna “Simon Montolío & Cía” amb subagent de “Pérez&Cía.”

Peu de foto: Components del Cruise Street Assistants a l’Autoritat Portuària de Castelló per a organitzar la benvinguda i suport als creueristes.

Vull rebre les notes de premsa