Comunicació

Notes de prensa

Castelló Cruise Club coordina estratègies per a atraure creuers a PortCastelló

23 February 2018

 

23-2-2108

S’impulsa el distintiu de qualitat “Castelló Cruise Friendly” dirigit a establiments de Castelló que oferisquen productes específics per als creueristes

El Comitè Impulsor de Creuers de la Fundació PortCastelló manté la seua primera reunió de l’any per a coordinar les estratègies per a incrementar el nombre d’escales al port de Castelló.

La trobada s’ha celebrat sota la nova denominació corporativa de “Castelló Cruise Club”, entitat en la qual s’integren tots els estaments  vinculats a la promoció de creuers: Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, Agència Valenciana de Turisme, Cambra de Comerç, Aerocas, Universitat de Castelló, la Fundació PortCastelló i la pròpia Autoritat Portuària de Castelló.

El treball conjunt d’aquestes institucions així com l’assessorament d’una empresa especialitzada en creuers ha permès tancar l’arribada de cinc creuers al 2019 al port de Castelló. La Fundació PortCastelló està ja negociant amb diverses navilieres per a aconseguir altres escales i ha presentat el seu calendari d’esdeveniments per a aquest any, com la participació en fires i congressos especialitzats en el sector creuerístic, com per exemple Seatrade Cruise Global Fort Lauderdale, Seatred Med Lisboa, MedCruise a Malta o Internacional Cruise Summit a Madrid.

Així mateix, s’han programat diversos viatges de treball enfocats a actors del turisme i agències de viatge especialitzades en creuers per a donar a conèixer Castelló com a destinació.

D’altra banda, s’està treballant en la campanya “Castelló Cruise Friendly”, un distintiu de qualitat per a tots els establiments de Castelló i la seua província que així ho sol·liciten i que oferisquen productes o serveis destinats als creueristes. L’objectiu d’aquest segell de garantia és “que el creuerista es senta integrat en la destinació i sàpiga identificar els sectors del comerç, hostaleria i taxis adherits a aquesta campanya i es beneficien d’ella”, tal com ha explicat la responsable de creuers de la Fundació PortCastelló, Susana Soria.

 

Vull rebre les notes de premsa