Comunicació

Notes de prensa

80 escolars participen en el concurs de postals nadalenques de PortCastelló

17 December 2018

L’Autoritat Portuària de Castelló ha fet lliurament dels premis del V Concurs de Postals Nadalenques “Dibuixa el teu nadal amb el port”, en el qual han participat un total de 80 xiquets i xiquetes de la província de Castelló de 3 i 12 anys.

L’edifici Moruno ha acollit l’acte de lliurament, a càrrec del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i el jurat que s’ha encarregat de dictaminar els premis. En aquesta edició ha estat conformat per Cristina Gabà en representació de l’Escola d’Art, José García com a representant de l’Associació Beni-Art, i els reconeguts artistes castellonencs Amat Bellés i Marco Maseda.

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut Julia Guallart, Lucía Navarro i Balma Clars en cadascuna de les tres categories establides. Els seus dibuixos han servit de base per al disseny de la postal amb la qual l’Autoritat Portuària felicita el seus nadals d’enguany.

Tots els escolars han rebut un obsequi per la seua participació en aquest concurs que forma part de les accions impulsades per l’Autoritat Portuària de Castelló per a una interacció port-ciutat.

Els dibuixos estaran exposats fins al pròxim 6 de gener en l’edifici Moruno, situat en la plaça de Mar del Grau de Castelló, de dilluns a divendres, entre les 17 i les 21.00 hores, i dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 hores i de 17 a 21.00 hores.

Vull rebre les notes de premsa