Comunicació

Notes de prensa

Crazy Cross es celebrarà el 30 de setembre al Grau

26 July 2018

Ajuntament de Castelló i Autoritat Portuària organitzen la I edició d’una carrera d’obstacles inflables amb component social

L’esdeveniment Crazy Cross es celebrarà el 30 de setembre al Grau i part de la inscripció es donarà a l’Associació d’Esclerosi Múltiple

L’alcaldessa, Amparo Marco i el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, han anunciat la celebració de la primera edició d’una carrera d’obstacles inflables a Castelló amb un component important d’acció social. A l’acte també han participat el director del projecte, Javier Atienza, i el president de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, Samuel Falomir.

Amparo Marco ha destacat que l’esdeveniment, denominat Crazy Cross, “és un projecte d’oci juvenil i familiar, una carrera única, original i innovadora, orientada a la diversió, on només es competix per la millor disfressa i que té, a més a més, un component de solidaritat important, ja que cada dos euros del preu de la inscripció aniran destinats íntegrament a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló.”

La carrera tindrà lloc el pròxim diumenge, 30 de setembre, al Grau, amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària, en una elecció de lloc que no ha sigut casual. L’alcaldessa ha assenyalat que “respon al compromís de posar la ciutat on es mereix, al mapa d’allò positiu, i també de cara a la mar, com ja vam fer amb Escala a Castelló, en sintonia amb la voluntat de l’equip de Govern municipal d’organitzar esdeveniments que afavorisquen la revitalització tant social com econòmica de la nostra ciutat.”

Per la seua part, Francisco Toledo ha subratllat “la total disposició de l’Autoritat Portuària a col·laborar amb l’Ajuntament per a l’organització de l’esmentat esdeveniment, una iniciativa que ens pareix molt bonica i que esperem siga un èxit com ho va ser Escala a Castelló”. Toledo ha destacat les polítiques que des de l’Autoritat Portuària s’estan duent a terme per a “integrar el port amb la ciutat i els veïns del Grau”.

Pel que fa a la pròpia carrera, Atienza ha explicat que “el recorregut de Crazy Cross Castelló comença, transcorre i acaba al Grau, consta de dos quilòmetres amb diferents obstacles inflables i gimcanes i se li han de pegar dues voltes i completar un total de 4 quilòmetres, perquè la diversió siga doble.

Així mateix, ha assenyalat que les entrades ja estan disponibles a la web www.crazycross.es i a l’apuntar-se es pot elegir l’horari que a cadascú més li convinga tenint en compte que cada vint minuts hi haurà una onada (carrera) d’uns cent participants. El preu de la inscripció comença en 8€ i també hi ha entrades per 10 i 12 euros, segons siga familiar, en equip o individual.

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa