Comunicació

Notes de prensa

10 restaurants i el Mercat Central es sumen a la iniciativa “Castelló Cruise Friendly”

22 May 2018

L’Ajuntament de Castelló elaborarà un mapa amb la ubicació dels establiments que integren el projecte i que s’eleven ja a 50

Nous establiments es sumen a “Castelló Cruise Friendly”. Es tracta d’un segell de qualitat impulsat per Castelló Cruise Club que té com a objectiu prestar una atenció de qualitat als creueristes que arriben al port de Castelló. Així, 10 restaurants i el propi Mercat Central de Castelló passen a integrar aquesta iniciativa i amb açò s’eleven a 50 els establiments que la conformen des de la seua creació a principis d’any.

Així, s’ha informat durant l’última reunió de Castelló Cruise Club, entitat en la qual participen l’Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, Agència Valenciana de Turisme, Cambra de Comerç, Aerocas, Universitat de Castelló, Fundació PortCastelló i la pròpia Autoritat Portuària de Castelló.

Castelló Cruise Club ha considerat adequat ampliar el termini fins el 15 de juny a comerços o locals de la ciutat que vulguin sumar-se a la iniciativa. Els interessats hauran de contactar amb el departament de turisme de la Cambra de Comerç de Castelló. A partir d’aquesta data, l’Ajuntament de Castelló confeccionarà un plànol que es distribuirà per primera vegada entre els turistes britànics del creuer Saga Sapphire que visitarà el port de Castelló el proper dimecres 1 d’agost.

El plànol incorporarà tots els establiments adherits a la campanya en alguna de les dues rutes contemplades: la ruta gastronòmica o ruta shopping. El Mercat Central de Castelló s’unix al projecte, al tractar-se d’un magnífic aparador de la qualitat dels productes locals i després de comprovar que és una cita ineludible dels turistes que visiten Castelló.

Tots els establiments incorporats al “Castelló Cruise Friendly” compleixen els requisits establerts, com són disposar de wifi, atenció en anglès, carta i menús també en versió anglesa, així com acceptació de targeta de crèdit com a mitjà de pagament.

Per a reforçar aquest servei de qualitat, la Cambra de Comerç facilitarà cursos gratuïts de formació en anglès per als interessats en millorar les seues habilitats. De la mateixa forma, s’han programat dues sessions gratuïtes de formació per a la gestió “Tax Free” els pròxims 28 i 29 de maig, de forma que el comerç puga aprendre totes les particularits a l’hora de complimentar aquest tipus de formulari.

Per la seua part, l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat Valenciana recorrerà a “Cruise Street Assistants” per a l’escala de l’1 d’agost. D’aquesta forma, un grup de 10 persones atendrà qualsevol consulta dels creueristes en distints punts del centre ciutat i del districte marítim, amb la finalitat de confirmar Castelló com a port i ciutat hospitalària i compromesa amb el turisme.

Els passatgers seran enquestats al tornar al moll del servei ofert i dels atractius de la ciutat, i açò servirà per a millorar l’atenció al turista. Totes aquestes iniciatives s’emmarquen dins de l’estratègia impulsada des de l’Autoritat Portuària de Castelló per a situar el port de Castelló entre els millors per la seua atenció al creuerista.

Vull rebre les notes de premsa