Comunicació

Notes de prensa

Toledo revisa els treballs de reparació causats pel temporal

25 January 2017

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

31-01-2016

L’Autoritat Portuària eleva a 450.000 euros els danys provocats pel fort onatge

 

 

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha visitat aquest matí les obres que s’estan executant per a reparar els danys causats per l’últim temporal i que es xifren en 450.000 euros.

El dany més rellevant al port de Castelló és el produït a l’espigó del dic sud, on el fort onatge ha provocat alguns clevills i un desplaçament d’ aproximadament 1,2 metres. Aquest dic està construït amb blocs de més de 15 tones i 5 metres d’altura, la qual cosa reflectix la dimensió de la força de les ones sobre la infraestructura.

Així mateix, el temporal va causar algunes inundacions en diverses zones del port de Castelló, la qual cosa va obligar a recórrer a cubes i va arrancar dues boies del canal d’entrada que es reposaran en breu.

Francisco Toledo ha destacat la rapidesa amb la qual s’ha actuat per escometre les obres d’urgència sobre aquest dic «i garantir la protecció del port». De fet, el temporal va concloure el diumenge per la nit i el dilluns a primera hora els equips ja estaven treballant sobre la infraestructura, la reparació de la qual avança a bon ritme.

 

Vull rebre les notes de premsa