Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló posa en marxa una nova estratègia per a la captació de creuers

20 February 2017

 

19-02-2017

Francisco Toledo fixa com a objectiu a dos anys passar dels dos creuers de mitjana actual als deu

La Fundació PortCastelló ha reunit al Comitè Impulsor de Creuers amb l’objectiu d’impulsar un pla que atraga un major nombre de creuers en els pròxims dos anys. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha manifestat que “la mitjana anual de creuers, entre un i dos, no és satisfactòria perquè no es correspon amb el potencial turístic de Castelló ni del seu port i hem de canviar d’estratègia per a canviar els resultats”.

El Comitè està integrat per representants de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, l’Agència Valenciana de Turisme, la Cambra de Comerç, l’Autoritat Portuària i la pròpia Fundació.

En aquesta primera reunió de treball del 2017, el Comitè ha realitzat una anàlisi de la situació actual i ha acordat realitzar un diagnòstic per a determinar les potencialitats de la província de Castelló i del propi port, així com definir entre tots una oferta específica per a creueristes amb la finalitat d’incrementar les escales de creuers.

Així mateix, el gerent de la Fundació, Miguel Rojo, ha comunicat al Comitè que l’Autoritat Portuària ha anunciat la incorporació d’una empresa internacional especialitzada en creuers perquè assessore en l’objectiu de situar a Castelló al mapa creuerístic. Aquesta firma realitzarà un diagnòstic que permetrà afrontar l’objectiu d’atraure més creuers sobre una base sòlida.

Francisco Toledo ha recordat la importància de consolidar el port com a una escala d’excel·lència per a les navilieres i assegurar així per a la ciutat i la província una oferta turística diversa i desestacionalitzada. Toledo ha fixat com a objectiu que en dos anys PortCastelló passe a atraure 10 creuers a l’any “i això només serà possible des del Comitè Impulsor de Creuers en coordinació amb les administració públiques i els agents del sector”.

 

Vull rebre les notes de premsa