Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló participa en Fruit Logística de Berlín

8 February 2017

09-02-2017

PortCastelló ha incrementat en 2016 un 18,75% el volum de fruites i hortalisses mogudes

El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa a la Fira Internacional Fruit Logística de Berlín, la major trobada internacional del sector agroalimentari. I ho fa amb unes xifres excepcionals: durant el 2016 va moure per les seues instal·lacions un total de 736.339 tones de mercaderies agroalimentàries, amb un increment del 18,75% en fruites i verdures respecte a l’any anterior.

El port de Castelló participa en la fira amb l’objectiu de potenciar la seua oferta al comerç internacional de fruites i verdures en un esdeveniment en el qual es congreguen 3.000 expositors i amb unes expectatives de 7.000 visitants de tot el món. Per açò, la Fundació PortCastelló ha planificat una àmplia agenda de treball per a obrir noves vies de negoci.

El gerent de l’entitat, Miguel Rojo, ha assenyalat que “Fruit Logística és una excel·lent oportunitat per a establir contactes amb els principals proveïdors d’aquest mercat i donar-los a conèixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc”. PortCastelló disposa d’una terminal específicament hortofructícola amb un gran frigorífic que permet donar resposta als més exigents protocols per al transport de fruites i verdures.

Cal destacar que la Fundació PortCastelló compta amb el suport dels seus patrons, empreses associades i col·laboradores, i la seua participació a la fira és un més dels actes de promoció aprovats per aquest any 2017.

 

 

Quiero recibir las notas de prensa