Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló participa a Fruit Attraction amb xifres rècord

19 October 2017

19-10-2017

PortCastelló ha incrementat en 2017 un 112% el volum de fruites, llegums i hortalisses mogudes

El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa a la Fira Internacional Fruit Attraction, la fira internacional del sector de fruites i hortalisses que es celebra al saló Ifema de Madrid fins demà divendres. I ho fa amb unes xifres excepcionals: des de principis d’any PortCastelló ha mogut un total de 733.425 tones de mercaderies agroalimentàries, la qual cosa suposa un 41,4% més respecte a l’any anterior. L’increment és encara més notable en el cas només de fruites, llegums i verdures, al créixer un 112,6% al 2017 i moure 29.407 tones fins a setembre d’aquest any.

El port de Castelló està present a la fira amb l’objectiu de potenciar la seua oferta al comerç internacional agroalimentari en un esdeveniment que suposa el major punt de trobada de tots els operadors del mercat nacional amb el sector productiu. De fet, la fira aborda aquesta edició amb la participació de 1.500 empreses relacionades amb el sector hortofrutícola, que mostraran les seues excel·lències a més de 60.000 visitants de 110 països.

Per aquest motiu, la Fundació PortCastelló ha planificat una àmplia agenda de treball per a obrir noves vies de negoci.

El gerent de l’entitat, Miguel Rojo, ha assenyalat que “Fruit Logística és una excel·lent oportunitat per a establir contactes amb els principals proveïdors d’aquest mercat i donar-los a conèixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc”.  PortCastelló disposa d’una terminal específicament hortofrutícola amb un gran frigorífic que permet donar resposta als més exigents protocols per al transport de fruites i verdures. Un exemple d’açó és la campanya anual d’exportació de clementines cap als Estats Units i que té PortCastelló com a principal port.

Cal destacar que la Fundació PortCastelló compta amb el suport dels seus patrons, empreses associades i col·laboradores, i la seua participació a la fira és un més dels actes de promoció aprovats per a aquest any 2017.

 

Vull rebre les notes de premsa