Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló estrena un nou servei en línia d´assessorament a l´usuari

18 December 2017

 

19-12-2017

L’Autoritat Portuària de Castelló posa en marxa un nou servei d’atenció i assessorament a l’usuari a través del seu portal web. La iniciativa té com a objectiu millorar l’atenció i la informació a aquells usuaris interessats en instal·lar-se al port de Castelló.

Aquest nou servei, que ja està operatiu a la pàgina web corporativa de l’Autoritat Portuària (https://www.portcastello.com/servicios/gestion-del-dominio-publico/concesiones-administrativas.html) proporciona informació relativa a la tramitació administrativa d’ocupacions del domini públic portuari, així com aquelles obres associades a l’ocupació i activitats que puguen desenvolupar-se a la zona de servei del Port de Castelló. Aquest nou canal en línia posa a disposició dels interessats la documentació i models administratius necessaris per a sol·licitar qualsevol permís, a més d’informar dels procediments per a atorgar concessions administratives.

Amb açò, l’Autoritat Portuària de Castelló continua treballant en el seu objectiu d’apropar l’Administració al ciutadà, així com simplificar i facilitar els tràmits.

 

Vull rebre les notes de premsa