Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló en Breakbulk Europe

25 April 2017

 

25-04-2017

L’Autoritat Portuària de Castelló, juntament amb la Fundació PortCastelló i representants de la Comunitat Portuària participen a Breakbulk Europe, centre de networking per excel·lència per als professionals de la indústria de la càrrega de projecte i el transport i la logística de peces extradimensionades. PortCastelló assistix a l’esdeveniment sota el paraigua comercial de Ports de l’Estat a l’estand “Ports of Spain”.

 

PortCastelló està mantenint una àmplia agenda de treball per a establir contactes comercials i obrir noves vies de negoci. De fet, la present edició de Breakbulk Europe confia superar els registres de l’any passat, que va acabar amb 361 expositors i més de 7.600 visitants professionals.

 

A la fotografia (d’esquerra a dreta): Ignacio Montolio de Simón, de Montolio&Cia; Antonio Gómez de la Torre, de TMG; Roberto Arzo, director de PortCastelló; Francisco Toledo, president de l’Autoritat Portuària de Castelló; Manuel Cercos i Pablo Sarrasqueta, d’Integral Shipping; Miguel Rojo, gerent de la Fundació PortCastelló, i Javier Herrera, de PortSur.

 

 

Vull rebre les notes de premsa